Bozok Üniversitesi Edebiyat Bölümü öğrencilerinin katıldığı şiir programını Şairler ve Yazarlar Derneğinin tek bayan üyesi Şair Songül Yurdagül Aksoy yönetti. 
Şairler ve Yazarlar Derneği binasındaki programda şiirler okuyan bayan şairler, söyledikleri şarkılarla sanat dolu bir gün yaşadılar. 
Gençlerin sanatsal ve kültürel faaliyetlerde bir araya gelmesi adına ilk programı düzenlediklerini belirten Şair Songül Yurdagül Aksoy, derneğin tek bayan üyesi olarak bu tür etkinlikleri devam ettireceklerini söyledi. 
Aksoy, üniversite gençlerini de derneğin faaliyetlerine davet ederek üniversite ile de iş birliği halinde olduklarını ifade etti. Aksoy, programları farklı ilçe ve köylerde de devam ettirerek sanata sevdalı bayanları dernek çatısı altında toplayacaklarını sözlerine ekledi. 
Muhabir: Haber Merkezi