Şahan, İl Başkanı Hasan Kandemir ile birlikte, İl Kadın Kolları Başkanlığının davetiyle düzenlenen "Gençlik Buluşması" programına katıldı. Çamlık Milli Parkı'nda gerçekleştirilen etkinlikte gençlerle bir araya gelen Şahan, organizasyonda emeği geçen kadın kolları teşkilatına ve programa katılan gençlere teşekkür etti.

Şahan, aynı program kapsamında vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek Adem Gökçe'nin asker uğurlamasına da katıldı. İl Başkanı Hasan Kandemir, İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Sarı Öçal ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit İbrahim Çelik ile teşkilat mensuplarının da yer aldığı uğurlamada Gökçe'ye hayırlı tezkereler dilendi.
Milletvekili Şahan ayrıca beraberindeki teşkilat yöneticileriyle Çamlık Milli Parkı'nda hafta sonunu geçiren vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Şahan, kendilerine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti.

Şahan, ziyaret ve buluşmalarına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çamlık Milli Parkı'nda gençlerle, asker uğurlama programına katılan vatandaşlarla ve hemşehrileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.




