Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı başkanlığında düzenlenen toplantıya, Bölge Müdür Yardımcıları Abdulvahap Özdemir ve Zeki Öztürk ile birlikte şube müdürleri, işletme müdürleri ve etüt proje başmühendisleri katıldı.

Ormancılık Faaliyetlerine Yönelik Toplantı Düzenlendi (5)

Okullar açılmadan 30 bin kişi alınacak! Başvurular başlıyor
Okullar açılmadan 30 bin kişi alınacak! Başvurular başlıyor
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü faaliyet alanında yer alan Kayseri, Sivas, Yozgat, Niğde ve Nevşehir Orman İşletme Müdürlükleri tarafından yürütülen ormancılık çalışmaları ve diğer faaliyetlerin Ocak ayı itibarıyla gerçekleşme durumları ele alındı.

Ormancılık Faaliyetlerine Yönelik Toplantı Düzenlendi (2)

Şube ve işletme müdürleri, hazırladıkları sunumlarla birimlerine ait programlar ve yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, mevcut durum ve hedefler masaya yatırıldı.

Ormancılık Faaliyetlerine Yönelik Toplantı Düzenlendi (3)

Toplantının sonunda konuşan Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı, 2025 yılı programlarının eksiksiz şekilde tamamlanmasının önemine dikkat çekerek, 2026 yılı programlarının uygulanmasında da azami hassasiyet gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Bayıcı, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’in talimatlarını katılımcılara ileterek toplantıyı sonlandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi