YOZGAT Belediyesi gündemden düşmüyor. Sürekli ters giden konularla, yapılan yanlışlarla ilgili bilgiler dolaylı yollardan geliyor. Ama son aktarılan doğru ise tam bir skandal.

Yozgat Belediyesi'nin kapısını çalanlar, başkandan önce başkan yardımcılarına yönlendiriliyor. Burada anormal bir durum yok. Her konuya belediye başkanı bakacak ise, o zaman başkan yardımcılarına, kurum amirlerine ihtiyaç kalmaz. O nedenle buraya kadar anormal bir durum söz konusu değil.

Başkan ile görüşme talebinde bulunup, başkan yardımcısına yönlendirilen vatandaşların önemli bölümü ciddi sıkıntılarla karşılaşıyormuş. İddia o ki; kısa süre önce yanında çocuğu ile birlikte başkanla görüşmek için giden bir kadın, başkan yardımcısına yönlendirilmiş. Başkan yardımcısı kadının derdini dinlemek şöyle dursun, bağırıp, çağırmış, dövmekten beter etmiş...

Bu bir iddia... 

Ama farklı mekanlarda konuşuluyor. Konu sadece dışarıdan gelen vatandaşa ters davranılmasıyla sınırlı değil. Aynı başkan yardımcısının kurum içerisinde çalışan müdürlere, personele de daha baskın davrandığı da ileri sürülüyor. Çalışanlardan bazılarının ''Atsalar da kurtulsak!'' moduna girdikleri de gelen bilgiler arasında.

İddialar muhtelif. Ne kadarı doğrudur, ne kadarı yanlıştır bir çoğunu bilemem. Ancak, direk olmasa da dolaylı bize yönelik de üstü kapalı söylemler geliyor. ''Benden duymuş olma abi!'' niteliğinde olduğundan, susuyorum.