Kadışehri İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Aksoy, “Okuyorum, Anlatıyorum Projesi” kapsamında Gümüşsu Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

Gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin heyecanı ve samimi katılımı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandı.

Müdür Aksoy Öğrencilerle Bir Araya Geldi (2)

Etkinlikte öğrenciler, “Kadışehri Okuyor Projesi” kapsamında okudukları kitapları arkadaşlarına ve öğretmenlere anlatarak hem okuma alışkanlıklarını geliştirdi hem de kendilerini ifade etme becerilerini pekiştirdi. Kitaplar üzerine yapılan yorumların derinliği, öğrencilerin düşünce dünyasını yansıtan önemli göstergeler olarak değerlendirildi.

Müdür Aksoy Öğrencilerle Bir Araya Geldi (3)

ÖSYM duyurdu: YKS 2026 tercih dönemi başladı, işte son tarih
ÖSYM duyurdu: YKS 2026 tercih dönemi başladı, işte son tarih
İçeriği Görüntüle

Programda ayrıca “Veli Vizyon – Ailem Dizisi” üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Aile içi iletişim, değerler, sorumluluk bilinci ve sağlıklı aile ilişkileri üzerine yapılan paylaşımlar, öğrencilerin sosyal gelişimlerine katkı sağladı.

Müdür Aksoy Öğrencilerle Bir Araya Geldi (1)

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Aksoy, etkinliğin ardından yaptığı değerlendirmede, “Yüreğine dokunamadığın çocuğun aklında yer edemezsin.” sözünü hatırlatarak öğrencilerle kurulan gönül bağının önemine vurgu yaptı. Aksoy, öğrencilerin öğrenme isteği, merakı ve dikkatinin eğitimcilerin motivasyonunu artırdığını belirterek şunları söyledi: “Her bir öğrencimizin içindeki cevheri ortaya çıkarmak için attığımız bu küçük ama kıymetli adımların, onların hayat yolculuğunda güzel izler bırakacağına inanıyoruz.”

Aksoy, projeye katkı sunan okul idarecilerine, öğretmenlere ve etkinliğe katılan öğrencilere teşekkür ederek, “Birlikte öğreniyor, birlikte büyüyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Selma Şahin