<div><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: Tahoma;">Türkiye’nin pek çok şehrinden ürünlerin yer aldığı Yöresel Ürünler Pazarı, eski Çarşamba Pazarı’nda kuruldu. Pazarda Erzurum’un Çağ Kebabından Samandağı’nın Dutuna kadar farklı yörelerden farklı organik lezzetler bulunuyor. <br /> <br type="_moz" /> </span></span></div> <div><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: Tahoma;">Köylü Pazarı Organizasyon Şirketi Sahibi Numan Kılıç, 10 gün boyunca devam edecek olan pazara vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdiğini söyledi. </span></span></div> <div><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: Tahoma;">30 Mart’a kadar açık olan pazarın 09.00 ile 21.00 saatleri arasında açık olduğunu belirten Kılıç, şunları söyledi:<br /> </span></span></div> <div><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: Tahoma;">“Burası 10 gün devam edecek. Erzurum’un Cağ Kebabı’nı, peynirini, Samandağı’nın dut suyunu, Hatay’ın künefesini, Karadeniz’in yöresel lezzetlerini getirdik. Her ilden bir stant var. 45 stant açıldı. <br /> <br type="_moz" /> </span></span></div> <div><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: Tahoma;">Vatandaşlar çok memnun. Burası küçük İstanbul. Doğal ürünlerden oluşan stantlar olması vatandaşların ilgisini çekiyor. Fiyatlar da bu anlamda uygun. Sabah 09.00 ile akşam 21.00 arasında fuarımız açık. 30 Mart’ta tamamlanacak olan fuarımızın yeni adresi Bursa olacak.”</span></span></div> <br>