Kırşehir’de gerçekleştirilen programda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelinerek kentlerin gelişimi, ortak akıl ve dayanışmanın önemi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Programa AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir ve Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çeşitli davetliler katıldı.

Programda konuşan Şahan, şehirlerin gelişiminde sivil toplum kuruluşlarının önemli bir rol üstlendiğini belirterek, ortak akıl ve dayanışma kültürünün güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti.
Şahan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.




