Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen yeni atamalar kapsamında çok sayıda il emniyet müdürünün görev yeri değiştirildi.

Bu kapsamda Bitlis İl Emniyet Müdürlüğünde de görev değişikliği yaşandı. Polis Başmüfettişi olarak görev yapan Hikmet Ataman, 18 Eylül 2026 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda Bitlis İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Ataman, görevini önceki Bitlis İl Emniyet Müdürü Koray Şensoy'dan devralacak.

Hikmet Ataman kimdir?

Hikmet Ataman, Türk emniyet teşkilatında çeşitli kademelerde görev yapan bir emniyet mensubudur.

Ataman, Bitlis İl Emniyet Müdürlüğüne atanmadan önce Polis Başmüfettişi olarak görev yapıyordu.

18 Eylül 2026 tarihinde yayımlanan emniyet müdürleri kararnamesiyle birlikte Ataman'ın görev yeri değişirken, Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

Hikmet Ataman Kimdir Nereli Kaç Yaşında Yeni Görev Yeri Neresi (1)

Hikmet Ataman nereli?

Hikmet Ataman'ın Trabzon'un Şalpazarı ilçesi doğumlu olduğu belirtiliyor.

Meslek hayatını Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde sürdüren Ataman, son olarak Polis Başmüfettişi olarak görev yaptı.

Hikmet Ataman'ın yeni görevi

Ataman, yeni atama kararıyla Bitlis İl Emniyet Müdürü oldu.

Görev değişikliğiyle birlikte Bitlis İl Emniyet Müdürlüğünde de yeni bir dönem başlamış oldu. Ataman, il genelindeki emniyet ve güvenlik hizmetlerinin yürütülmesinden sorumlu olacak.

Bolivya ormanlarında keşfedildi: Bilim dünyası yeni bir kedi türünü doğruladı
Bolivya ormanlarında keşfedildi: Bilim dünyası yeni bir kedi türünü doğruladı
İçeriği Görüntüle

Ataman'ın göreve başlamasıyla birlikte Bitlis'te asayiş, kamu düzeni ve güvenlik çalışmalarının yeni dönemde nasıl şekilleneceği takip edilecek.

Kaynak: Haber Merkezi