AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Kandemir, mesajında Türk milletinin bağımsızlık sevdası ve sarsılmaz inancıyla yazılan 30 Ağustos Zaferi’nin tarihin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olduğunu ifade etti.
1922 yılında Dumlupınar’da şahlanan ruhun, Türkiye Yüzyılı’nın inşasında da en büyük ilham kaynaklarından biri olduğunu belirten Kandemir, Türkiye’nin geleceği için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Kandemir, ecdadın kanlarıyla sulanan vatan topraklarını aynı kararlılıkla savunmaya ve ülkeyi her alanda daha ileriye taşımak için teşkilat olarak omuz omuza çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.
Bozok Yaylası’ndan, Yozgat’tan 30 Ağustos Zaferi’nin ruhunu selamladıklarını belirten Kandemir, bu onurlu mirası geleceğe taşımanın gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.
Kandemir mesajında, başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan topraklarını kanlarıyla vatan kılan şehitleri rahmetle, kahraman gazileri ise şükranla andı.
Hasan Kandemir, mesajının sonunda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.





