Eskişehir'de bir okulun bahçesinde bir babayı dövüp 17 yaşındaki oğlunu bıçaklayan üç kişi, mahkemeye çıkarıldıktan sonra tutuklandı.

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 1 ölü, 1 yaralı
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 1 ölü, 1 yaralı
İçeriği Görüntüle

Odunpazarı ilçesindeki 71 Evler Mahallesi'nde bulunan okulun bahçesinde, dün 17 yaşındaki M.S.K. bıçaklanmış ve babası Mehmet M.K. (48) darp edilmişti. Yaralı olan baba ve oğlu, Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili polis, üç şüpheliyi yakalamıştı. D.G. (19), E.D. (19) ve E.T. (19) isimli bu kişilerin M.S.K. ile bir husumetinin bulunduğu öğrenildi.

Babayı Darbedip Oğlunu Bıçaklayan 3 Şahıs Tutuklandı (3)

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye götürülen D.G. (19), E.D. (19) ve E.T. (19), çıkartıldıkları Sulh Ceza Hakimliği tarafından "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA