Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanlığı tarafından 3 Mayıs ve aile yapısı konulu seminer gerçekleştirildi.
Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanlığı tarafından düzenlenen seminerde, “3 Mayıs Milliyetçiler Günü ve Tarihi Süreci” ile “Geleneksel Türk Aile Yapısı ve Dinimizde Aile Kavramı” başlıkları ele alındı. Programda 3 Mayıs’ın taşıdığı milli şuur, dava bilinci ve tarihi sorumluluk üzerinde duruldu.

Seminerde ayrıca Türk aile yapısının toplumdaki yeri, kültürel değerler ve dinî açıdan ailenin önemi kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Programda İl Ocak Özel Kalem Sorumlusu Emre Yüceyurt ile Eğitim Birim Başkanı Emine İnci’nin sunum yaptığı belirtilerek katkılarından dolayı teşekkür edildi. Seminere katılım sağlayanlara da teşekkür edilirken, milli ve manevi değerlerin yaşatılmasına yönelik çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.




