Yozgat’ın Sorgun ilçesinde, AK Parti teşkilatında aktif olarak görev yapmış ve esnaf camiasında tanınan isimlerden Ünal Şahin vefat etti. Şahin, Sorgun İlçe teşkilatının eski başkanlarından Ercan Şahin’in kuzeni ve Sorgun esnaflarından Bahri Şahin’in babası olarak biliniyordu.

Sedat Şahin son yolculuğuna uğurlandı
Sedat Şahin son yolculuğuna uğurlandı
İçeriği Görüntüle

Olayın ardından, AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, sosyal medya ve yazılı açıklama aracılığıyla taziye mesajı yayımladı. Şahan mesajında, “Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun” ifadelerine yer verdi.

Yerel siyasette ve Sorgun esnaf camiasında derin üzüntüye yol açan vefatın ardından, taziye mesajları ve başsağlığı dilekleri akmaya devam ediyor. Şahin’in cenaze töreni ile ilgili detayların önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor.

Muhabir: İrem Çitak