Eymir Belediye Başkanı Sinan Yanar, harman sezonunun başlamasıyla birlikte çiftçilerin arazilerinden ürünlerini rahat ve güvenli şekilde taşıyabilmeleri amacıyla beldedeki arazi yollarında yürütülen çalışmaların tamamlandığını bildirdi.

Arazi Yolları Düzeltildi3

Eymir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Eymir, Kayakışla, Akocak, Gököz ve Musubaba mahalleleri başta olmak üzere tüm arazi yolları greyderle düzenlendi.

Arazi Yolları Düzeltildi1

Çalışmaların tamamlanmasının ardından arazi yolları çiftçilerin kullanımına açıldı.

Sorgun Sanayi Sitesi’nde asfalt çalışmaları başladı
Sorgun Sanayi Sitesi’nde asfalt çalışmaları başladı
İçeriği Görüntüle

Eymir Belediye Başkanı Sinan Yanar, harman sezonunun başlamasıyla birlikte üreticilerin arazilerinden elde ettikleri ürünleri rahat ve güvenli şekilde taşıyabilmeleri için gerekli çalışmaların tamamlandığını belirtti.

Arazi Yolları Düzeltildi4

Yanar, üretimin ve çiftçilerin emeğinin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, tüm çiftçilere kazasız, belasız, bereketli ve hayırlı bir harman sezonu diledi.

Kaynak: Haber Merkezi