Yozgat’ta sağlık camiasını ve yakınlarını yasa boğan bir vefat haberi geldi. Yozgat Şehir Hastanesi çalışanlarından Adem Altuntaş’ın babası, İl Sağlık Müdürlüğü’nden emekli Ünal Altuntaş yaşamını yitirdi.

Yozgat’ın Yenicami Mahallesi sakinlerinden, sağlık camiasının yakından tanıdığı isimlerden İl Sağlık Müdürlüğü emeklisi Ünal Altuntaş’ın vefat haberi büyük üzüntüye neden oldu. Uzun yıllar sağlık teşkilatında görev yapan ve emekliliğinin ardından da çevresinde sevilen bir isim olarak bilinen Altuntaş’ın vefatı, ailesi, yakınları ve sağlık çalışanları arasında derin bir üzüntüyle karşılandı.

Merhum Ünal Altuntaş’ın, Yozgat Şehir Hastanesi’nde görev yapan Adem Altuntaş’ın babası olduğu öğrenildi. Acı haberin duyulmasının ardından çok sayıda vatandaş, mesai arkadaşı ve yakınları taziye mesajları yayımlayarak Altuntaş ailesinin acısını paylaştı.

Cuma Namazının Ardından Defnedilecek

Aileden edinilen bilgilere göre, merhum Ünal Altuntaş’ın cenazesi Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sarıtopraklık Mezarlığı’nda dualarla toprağa verilecek.

Yozgat sağlık camiasında uzun yıllar hizmet veren Ünal Altuntaş’ın vefatı, kentte büyük üzüntü oluştururken, sevenleri tarafından saygı ve rahmetle anılıyor.

Yozgatlı polis memuru hayatını kaybetti
Yozgatlı polis memuru hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Merhuma Allah’tan rahmet, başta Altuntaş ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun.

Muhabir: İrem Çitak