10 Ağustos 2026 Yozgat ve ilçelerinde nöbetçi eczaneler
10 Ağustos 2026 Yozgat ve ilçelerinde nöbetçi eczaneler
İçeriği Görüntüle

Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Akif Karaarslan, 5 No’lu, 7 No’lu, 10 No’lu ve Merkez 15 Temmuz Şehit Mustafa Koçak Aile Sağlığı Merkezleri ile Yabancı Uyruklular Polikliniği’ni ziyaret ederek, sunulan sağlık hizmetlerini yerinde inceledi.

Gerçekleştirilen ziyaretlere Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Hanife Ece Erik de eşlik etti.

Karaaslan Ziyaretlerini Sürdürüyor 2

Ziyaretler kapsamında Dr. Mehmet Akif Karaarslan, aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanlarıyla bir araya gelerek yürütülen hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sağlık çalışanlarının görüş ve önerilerini dinleyen Müdür Karaaslan, hastalarla da sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, talep ve önerilerini dinleyerek gerekli değerlendirmelerde bulundu.

Karaaslan Ziyaretlerini Sürdürüyor 1

Vatandaşlara sunulan birinci basamak sağlık hizmetlerinin etkinliği ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmaların ele alındığı ziyaretlerde, sağlık hizmetlerinin sahada yerinde değerlendirilmesine ve hizmet süreçlerinin güçlendirilmesine yönelik istişarelerde bulunuldu.

Kaynak: Haber Merkezi