Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Akif Karaarslan, Yozgat Şehir Hastanesi yöneticileriyle birlikte Yozgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Akif Karaarslan, Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Murat Başer ve Yozgat Şehir Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Niyazi Yıldırım ile birlikte Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Heyet, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Sencer Çiçek ile görüşerek merkezde yürütülen çalışmalar, sunulan sağlık hizmetleri ve mevcut durum hakkında bilgi aldı.
Ziyarette sağlık hizmetlerinin sunumu, kurumun işleyişi ve devam eden çalışmalar yerinde değerlendirilirken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
İl Sağlık Müdürü Karaarslan, merkezde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Karaarslan, sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde görev alan sağlık çalışanlarına da çalışmalarında kolaylıklar diledi.




