Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı Can Yıldız, Güroğlu Derneğinin federasyona üyelik başvurusunda bulunduğunu belirterek, katılımın birlik ve beraberliğe katkı sağlayacağını ifade etti.
Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonuna üyelik başvurusunda bulunan Güroğlu Derneğinin katılımıyla ilgili değerlendirmede bulunan Federasyon Başkanı Can Yıldız, yeni katılımın birlik ve beraberliğe önemli katkılar sunacağına inandıklarını belirtti.
Yıldız, Güroğlu Derneğinin federasyona katılımının dayanışmayı daha da güçlendireceğini ifade ederek, çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini kaydetti.
Federasyon Başkanı Yıldız, “Birliğin gücüne inanarak, durmadan ve yorulmadan yol yürümeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Yıldız, Güroğlu Derneği Başkanı Turabi Gül, yönetim kurulu üyeleri ve tüm Yozgatlılara katılımın hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Haber Merkezi




