Arslan, yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde kurak bir dönemden geçildiğine dikkati çekerek, “Son yılların en kurak dönemlerini yaşıyoruz. Ancak Yerköy’ümüzde su konusunda tedbirlerimizi önceden aldık. Arıza kaynaklı durumlar dışında ilçemizde ciddi bir su kesintisi yaşanmadı” dedi.

Su Kuyusu (2)

Belediye olarak kapalı durumda bulunan kuyuların yeniden devreye alındığını ve yeni kuyular açıldığını ifade eden Arslan, bu çalışmalar sayesinde sürecin güçlü bir şekilde yönetildiğini vurguladı.

Polis akademisi iç güvenlik sonuçlarını açıkladı
Polis akademisi iç güvenlik sonuçlarını açıkladı
İçeriği Görüntüle

Başkan Arslan, Kömüşören Köyü mevkiinde bulunan ve atıl durumda olan kapalı kuyunun tekrar aktif hale getirildiğini belirterek, “Buradan elde edilen suyu şebekemize vererek Yerköy’ümüze nefes aldıracağız” diye konuştu.

Su Kuyusu

Yapılan çalışmaların geçici değil, kalıcı çözümler üretmeye yönelik olduğunu dile getiren Arslan, “Bizim anlayışımız bugünü kurtarmak değil, Yerköy’ün geleceğini garanti altına almaktır. İlçemiz için uzun vadeli ve sürdürülebilir çözümler üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Alpaslan Demir