Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Şubat 2025’te yapılacak konut satışlarının duyurusunu yaptı. Bu açıklamaya göre, Şubat ayında taksitle konut satışı yapılacak iller belli oldu. Peki, Yozgat bu iller arasında yer alacak mı? Başvuru tarihleri ve satış fiyatları ne olacak? Detaylar haberimizde.

Toki23

İşte TOKİ’nin Şubat 2025’te Satacağı Konutlar ve Başvuru Tarihleri:

ANKARA BEYPAZARI

428 konut

Başvuru dönemi: 10.02.2025-14.02.2025

İZMİR SEFERHİSAR

159 konut

Başvuru dönemi: 10.02.2025-19.02.2025

İZMİR SELÇUK

213 konut

Öğle Saatlerinde yer sarsıldı: 4,4 büyüklüğünde deprem
Öğle Saatlerinde yer sarsıldı: 4,4 büyüklüğünde deprem
İçeriği Görüntüle

Başvuru dönemi: 05.02.2025-14.02.2025

T O K İ

YOZGAT’TA TOKİ KONUT SATIŞI YAPILACAK MI?

TOKİ tarafından açıklanan listeye göre, Yozgat’ta bu dönemde taksitle konut satışı yapılacak iller arasında yer almadı. Ancak diğer iller için başvuruların kısa süre içinde başlayacağı belirtiliyor. Yozgat’taki vatandaşlar, ilerleyen dönemlerde yapılacak duyuruları takip etmeye devam etmeli.

TOKİ konutlarına başvurular, Ziraat Bankası üzerinden alınacak. Her başvuru sahibi, gerekli şartları yerine getirmek zorunda.

Muhabir: Hakan Demirbaş