Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, İkikara Yolu’nda planlanan yol yenileme çalışmalarının başladığını açıkladı.
Başkan Ekinci, çalışmalar kapsamında ilk olarak elektrik direklerinin kaldırılması ve enerji hatlarının yer altına alınmasına yönelik altyapı işlemleri yürütüldüğünü söyledi.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, İkikara Yolu’nda başlatılan yenileme çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, bölgedeki altyapı hazırlıklarının sürdüğünü belirtti.
İlk etapta elektrik direklerinin kaldırılması ve enerji hatlarının yer altına alınması için çalışma başlatıldığını ifade eden Ekinci, altyapı işlemlerinin tamamlanmasının ardından asfalt serim çalışmalarına geçileceğini kaydetti.

İkikara Yolu’nun daha güvenli, konforlu ve modern bir görünüme kavuşacağını belirten Ekinci, “Sorgun’umuzun her noktasında olduğu gibi İkikara Yolu’nda da kalıcı ve nitelikli hizmet üretmeye devam ediyoruz. Daha yaşanabilir bir Sorgun için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yolun vatandaşların daha güvenli ve rahat ulaşım sağlayabileceği bir güzergâh haline getirilmesi hedefleniyor.



