Sorgun Belediyesi, Aydınlıkevler Mahallesi'nde dere kenarında yapımını sürdürdüğü bisiklet yolu, yürüyüş yolu ve çevre düzenlemesi çalışmalarına devam ediyor.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Dere Kenarı Yaşam Alanına Dönüşüyor4

Ekinci, proje kapsamında vatandaşların doğayla iç içe vakit geçirebileceği modern ve estetik bir yaşam alanının ilçeye kazandırılacağını belirtti.

Bisiklet yolu, yürüyüş yolu ve çevre düzenlemesini kapsayan çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ifade eden Ekinci, projenin tamamlanmasıyla bölgenin hem dinlenme hem de sosyal yaşam alanı olarak hizmet vereceğini kaydetti.

Ömer Öngüt kimdir? Hangi cemaatten, nereli, kaç yaşında?
Ömer Öngüt kimdir? Hangi cemaatten, nereli, kaç yaşında?
İçeriği Görüntüle

Dere Kenarı Yaşam Alanına Dönüşüyor2

Ekinci, Sorgun'un tüm mahallelerine değer katacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi