Nevşehir'de yaşanan bir silahlı çatışmada bir kişi ciddi şekilde yaralandı. Olayla bağlantılı olarak polis tarafından gözaltına alınan bir kişi, mahkeme tarafından tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, Nevşehir Merkez Esentepe Mahallesi Tezcan Sokak'ta meydana gelen kavgada, H.E. (44) isimli şahıs silahla vurularak ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. İlk müdahalesi ambulans içinde gerçekleştirilen H.E., kendisini M. A. (27) adlı kişinin vurduğunu beyan etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli M.A.'yı kısa bir süre içinde yakalayıp gözaltına aldı. Olayda kullanılan silah ve iki bıçağın ise çevrede yapılan aramalar sırasında yakın bir apartmanın bahçesinde bulunduğu belirtildi.
Olay alanında bulunan P. C. (29), H.A. (45) ve K.P. (25) isimli kişiler bilgi sahibi oldukları için tespit edilip, gerekli işlemler için Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Ağır yaralı olan H. E., Nevşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheli M.A., emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.
Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.




