Sarıkaya Yenidoğan Merkez Camii’nde düzenlenen “Cami Çocuk Buluşması” programı, çocukların katılımıyla coşkulu anlara sahne oldu.

Cami Çocuk Buluşması

İlçe Müftüsü Zühdü Elveren’in katılımıyla gerçekleştirilen programda çocuklar, tekbirler, salavatlar ve renkli balonlarla karşılandı. Etkinlik, çocukların yoğun ilgisiyle başladı.

Memur-Sen heyetinden AK Parti Yozgat teşkilatına 25. yıl ziyareti
Memur-Sen heyetinden AK Parti Yozgat teşkilatına 25. yıl ziyareti
İçeriği Görüntüle

Cami Çocuk Buluşması2

Program, İlçe Müftüsü Zühdü Elveren’in açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Elveren’in imametinde öğrenciler cemaatle namaz kıldı.

Cami Çocuk Buluşması4

Namazın ardından çocuklar için halat çekme ve ağızda pinpon topu taşıma gibi çeşitli yarışmalar düzenlendi. Etkinliklerde renkli görüntüler oluşurken çocuklar hem eğlendi hem de cami ortamını yakından tanıma imkânı buldu.

Cami Çocuk Buluşması6

Program sonunda çocuklara kek, meyve suyu ve dondurma ikram edildi. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür edildi.

Muhabir: Yasin Nazım Kayhan