Saraykent’te Ramazan ayının bereketini ve paylaşma ruhunu yaşatmak amacıyla anlamlı bir iftar programı gerçekleştirildi.

Program, Ramazan’ın 15. gününde ilçedeki çocuklar ile aziz şehitlerin aileleri ve kahraman gazilerin onuruna düzenlendi. İftar programına ilçe protokolü de katıldı.

Programda konuşan Mete ÖZTÜRK, vatan için canlarını feda eden şehitlerin emanetleri olan aileler ile fedakârlığın sembolü gazilerin milletin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu söyledi.

Öztürk, onlarla aynı sofrayı paylaşmanın, hal ve hatırlarını sormanın ve dualarını almanın büyük bir onur ve sorumluluk olduğunu ifade etti.
İlçenin geleceği olan çocukların yüzlerindeki tebessüm ile şehit ve gazi ailelerinin gönüllerdeki değerinin bu mübarek Ramazan akşamına ayrı bir anlam kattığı belirtildi.

Programa katılan misafirlere teşekkür eden Öztürk, aziz şehitleri rahmet ve minnetle andı. Gazilere de sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulundu. Alpaslan Demir




