Marmara Denizi’nde meydana gelen depremlere bir yenisi daha eklendi. Kandilli Rasathanesi’nden alınan ilk verilere göre, saat 18.14’te merkez üssü Yalova açıkları olan 3,0 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Hastanelerde çalışmak isteyenlere müjde! Bakan Memişoğlu açıkladı
Hastanelerde çalışmak isteyenlere müjde! Bakan Memişoğlu açıkladı
İçeriği Görüntüle

Yerin 12,4 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirilen sarsıntı, İstanbul’un Anadolu Yakası kıyılarında ve çevre illerde hissedildi. Depremin ardından bölgede yaşayan vatandaşlar sarsıntıyı hissettiklerini bildirdi.

Dün Akşamki Sarsıntının Ardından Bir Deprem Daha

Marmara Denizi’nde yaşanan son sarsıntı, dün akşam saatlerinde kaydedilen 3,5 büyüklüğündeki depremin ardından geldi. Bölgede kısa aralıklarla meydana gelen sarsıntılar, deprem hareketliliğini yeniden gündeme taşıdı.

Son depremin büyüklüğü, merkez üssü ve derinliğine ilişkin bilgilerin Kandilli Rasathanesi’nin ilk ölçümlerine dayandığı belirtildi. Depremin ardından olası hasar veya olumsuz bir duruma ilişkin ise paylaşılan metinde herhangi bir bilgiye yer verilmedi.

Kaynak: Haber Merkezi