Orman İşletmesi Emeklisi Şükrü Şahin Vefat Etti
Akdağmadeni ilçesinin sevilen simalarından, Orman İşletmesinden emekli şoför Şükrü Şahin hayata gözlerini yumdu. Aynı zamanda Akdağmadeni Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Olcay Şahin'in de babası olan merhumun vefat haberi, ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarını ve mesai arkadaşlarını derinden üzdü.

Cenaze Namazı Merkez Haseki Camisinde Kılınacak
Hayatını kaybeden Şükrü Şahin için ilçede hüzünlü bir veda töreni düzenlenecek. Merhumun cenazesi, Merkez Haseki Camisinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından helallik alınarak ebediyete uğurlanacak. Cenaze merasimine Şahin ailesinin yanı sıra ilçe protokolünün, belediye personelinin ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.
Çamlık Yeşildere Mezarlığına Defnedilecek
Merkez Haseki Camisindeki cenaze namazının ardından Şükrü Şahin'in naaşı, dualar eşliğinde Çamlık Yeşildere Mahalle Mezarlığına götürülerek burada toprağa verilecek. Bizler de merhuma Yüce Allah'tan rahmet; başta Olcay Şahin olmak üzere kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.





