Kızılcık Şerbeti Alev karakteri hikayedeki yeri ve karakteri ile izleyicilerin epey dikkatini çeken bir karakter oldu. Peki, Müjde Uzman kimdir, Müjde Uzman aslen nereli, Müjde Uzman evli mi, Müjde Uzman eğitim durumu nedir, Müjde Uzman eski eşi kim?

Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran kimdir? Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran kimdir?

Kızılcık Şerbeti Alev karakteri hikayedeki yeri ve karakteri ile izleyicilerin epey dikkatini çeken bir karakter oldu. Dizide oldukça ilgi gören Alev'i Müjde Uzman canlandırıyor. Bu nedenle Müjde Uzman'ın hayatı sıkça araştırılıyor. Sevilen oyuncular arasındaki Müjde Uzman, pek çok dizi ve filmde rol alarak ismini geniş kitlelere duyurmayı başardı.

Alev (2)

MÜJDE UZMAN KİMDİR?

Güzelliği ve başarılı performansıyla dikkat çeken Müjde Uzman, 26 Eylül 1984 tarihinde İstanbul’da doğdu. 2001 yılında Elite Model Look yarışmasında birinci olduktan sonra, müzik kanallarında VJ’lik ve sunuculuk yaptı.

2008 yılında oyunculuğa adım atan Uzman, Paramparça Aşklar dizisiyle kariyerine başladı. Daha sonra Kapalı Çarşı, Aşk Bir Hayal, Kiralık Aşk, Muhteşem Yüzyıl ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi önemli dizilerde rol aldı. Son olarak Savaşçı dizisinde Üsteğmen Funda Turaç karakterine hayat verdi. Sinema kariyerinde de Hadi İnşallah, Recep İvedik 2 ve Recep İvedik 8 gibi filmlerde yer aldı.

Alev (3)

MÜJDE UZMAN NERELİ VE EVLİ Mİ?

Müjde Uzman’ın nereli olduğu sıkça sorulan bir soru. Aslen İstanbullu olan Uzman, evli değildir. Oğuzhan Uğur ile bir süre sevgili olduğu bilinmektedir.

KIZILCIK ŞERBETİ'NDE ALEV ARSLAN KİMDİR?

Müjde Uzman’ın Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı karakter Alev Arslan, ana karakterlerden Kıvılcım’ın kardeşidir. Bir organizasyon firmasının sahibi olan Alev, ablası Kıvılcım’dan oldukça farklı bir karaktere sahiptir. Neşeli, eğlenceli ve hayatı ciddiye almayan yapısıyla dikkat çeken Alev, dobra kişiliğiyle de izleyicilerin gönlünü fethetmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi