Aydıncık’ta düzenlenen buluşmaya, AK Parti Yozgat İl Teşkilat Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek, Aydıncık Belediye Başkanı Mustafa Tekçam ve AK Parti Aydıncık İlçe Başkanı Osman Levent de katıldı.

Toplantıda, geçmiş dönemlerde parti teşkilatlarında görev almış isimlerle istişarelerde bulunulurken, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Programda konuşan AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir, teşkilatların partinin en önemli yapı taşı olduğunu belirtti.

Kandemir, “AK Parti, kurulduğu günden bu yana teşkilatlarının emeği, fedakârlığı ve inancıyla büyümüştür. Geçmiş dönemlerde davamıza hizmet etmiş tüm yol arkadaşlarımız, bu hareketin hafızası ve gücüdür. Birlik ve beraberlik içerisinde, aynı inanç ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Tecrübenin ve istişarenin önemine değinen Kandemir, Aydıncık’ta yürütülen çalışmaların artarak devam edeceğini ifade ederek, “Teşkilat olarak milletimize hizmet yolunda durmadan çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Buluşmada, ilçede yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.




