Programda öğrencilerin caminin bölümleri hakkında bilgilendirildiği ve caminin manevi ile sosyal hayattaki yeri üzerine eğitim verildiği belirtildi.

Kadışehri’nde Öğrenciler Çedes Kapsamında Cami Şenliğinde Buluştu (3)

Etkinlik kapsamında öğrencilere caminin bölümleri tanıtılarak, ibadethanenin işleyişi ve toplumdaki yeri hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerin camiyi yakından görerek öğrenme fırsatı bulduğu ifade edildi.

Kadışehri’nde Öğrenciler Çedes Kapsamında Cami Şenliğinde Buluştu (4)

Programda öğrencilerin değerler eğitimi çerçevesinde hem bilgi edindiği hem de sosyal ve manevi açıdan önemli bir deneyim yaşadığı aktarıldı. Etkinliğin öğrencilerin paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirmeye katkı sunduğu bildirildi.

Kadışehri’nde Öğrenciler Çedes Kapsamında Cami Şenliğinde Buluştu (1)

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Yozgat'ta önemli açıklamalar
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Yozgat'ta önemli açıklamalar
İçeriği Görüntüle

Etkinlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Aksoy da öğrencilerle bir araya gelerek kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında milli ve manevi değerlerin önemine vurgu yapan Aksoy, öğrencilere başarılar dileyerek etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Cami içerisinde düzenlenen geleneksel oyunlar, yarışmalar ve çeşitli faaliyetlerle öğrenciler gün boyunca eğlendi. Öğrencilerin birlikte vakit geçirerek hem öğrenme hem de sosyal etkileşim açısından verimli bir gün geçirdiği ifade edildi.

Muhabir: Selma Şahin