Kadışehri’nde “Okuyorum, Anlatıyorum” projesi kapsamında Şehit Yasin Yoldaş İlkokulu öğrencileriyle “Kahvaltılı Kitap Değerlendirme Etkinliği” gerçekleştirildi.

Kitap Değerlendirme Etkinliği3

Etkinlikte öğrencilerle bir araya gelinerek kitap değerlendirme çalışmaları yapıldı. Program kapsamında öğrencilerin gelecekte yapmak istedikleri meslekler üzerine sohbet edildi.

Öğrenciler; mucit, hâkim, onbaşı, çocuk doktoru, kaymakam, öğretmen, mühendis ve veteriner gibi çeşitli meslek hayallerini paylaştı.

Kitap Değerlendirme Etkinliği2

Kadışehri İlçe Millî Eğitim Müdürü Nuri Aksoy, öğrencilerle yaptığı görüşmede meslek seçiminin yanı sıra ahlaklı, dürüst ve iyi insan olmanın önemine dikkat çekti.

YKS sonrası ailelere kritik uyarı! Sakın bunu yapmayın
YKS sonrası ailelere kritik uyarı! Sakın bunu yapmayın
İçeriği Görüntüle

Aksoy, teşekkür etme, özür dileme ve iyi davranışların bireyin karakter gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Kitap Değerlendirme Etkinliği1

Programda hâkim olmak istediğini söyleyen bir öğrenci için İlçe Millî Eğitim Müdürü Aksoy’un, hâkim olan oğluyla iletişim kurduğu ve öğrencinin bu anı büyük bir mutlulukla karşıladığı belirtildi. Ayrıca öğrencilere hâkim cübbesinin renkleri ve anlamları hakkında bilgi verildi.

Etkinlik kapsamında #VeliVizyon (Ailem Dizisi) çerçevesinde okul-aile iş birliğinin önemi üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Programın sonunda, öğrenci yetiştirilmesinde emeği geçen öğretmenlere, idarecilere ve katkı sunanlara teşekkür edildi.

Muhabir: Selma Şahin