Kadışehri ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçeye ziyaret gerçekleştirdi.
Dernek Başkanı Mithat Coşkunsoy, ziyaret kapsamında kurumlar ve esnaflarla bir araya gelerek bayram tebriğinde bulunduklarını belirtti.

Yozgat Kadışehri ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mithat Coşkunsoy, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Ramazan Bayramı münasebetiyle Kadışehri ilçesine ziyaret gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Ziyaret kapsamında Kadışehri Belediye Başkanlığı, Kadışehri İlçe Emniyet Amirliği ve ilçe esnafını ziyaret ederek bayram tebriğinde bulunduklarını ifade eden Coşkunsoy, vatandaşlarla bayramlaşma imkânı bulduklarını kaydetti.

Dernek heyetinin ayrıca AK Parti Kadışehri İlçe Başkanı Hakan Özübek tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılım sağladığını belirten Coşkunsoy, programda çok sayıda davetli ile bir araya geldiklerini ifade etti.

Programda Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz, Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut, Halıköy Belediye Başkanı Zeki Şimşek, AK Parti Kadışehri İlçe Başkanı Hakan Özübek, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların yer aldığını belirten Coşkunsoy, bayramlaşma programının birlik ve beraberlik ortamında gerçekleştiğini dile getirdi.
Dernek Başkanı Mithat Coşkunsoy, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, tüm vatandaşlara sağlık, huzur ve esenlik temennisinde bulundu.




