Yozgat Bozok Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfiye Acar Şentürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek basın mensuplarının gününü kutladı.
Ziyarette Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yasin Nazım Kayhan ile görüşen Prof. Dr. Şentürk, gazetecilerin kamuoyunun doğru, hızlı ve tarafsız şekilde bilgilendirilmesinde önemli bir görev üstlendiğini ifade etti. Basın mensuplarının büyük bir özveriyle görev yaptığını belirten Şentürk, yerel basının toplumla kurumlar arasında köprü vazifesi gördüğünü vurguladı.
Görüşmede ayrıca üniversite ile yerel basın arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, iletişim alanında yürütülen akademik çalışmalar ve öğrencilere yönelik uygulamalı eğitim imkanları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Prof. Dr. Şentürk, üniversitenin medya kuruluşlarıyla ortak projelere açık olduğunu ifade etti.
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yasin Nazım Kayhan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla Prof. Dr. Zülfiye Acar Şentürk’e teşekkür etti.




