Türk radyo ve televizyon dünyasının önemli isimlerinden Ali Çağatay, uzun yıllara dayanan gazetecilik kariyeriyle dikkat çekiyor. Çağatay, şu anda "Seyir Hali" adlı programın sunuculuğunu üstlenirken, medya sektöründe kurucu haber müdürü ve haber koordinatörü olarak da görev yapıyor.

Ali

1957 yılında Malatya'da dünyaya gelen Ali Çağatay, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Gazetecilik kariyerine ANKA Ajansı'nda Meclis muhabiri olarak adım atan Çağatay, AKTÜEL Dergisi'nde milletvekili başkanlığı yaptı. Ardından Posta gazetesinde haber müdürlüğü görevini üstlenen Çağatay, medya sektöründe hızla yükselerek TV8 ve CNN Türk’te kurucu haber müdürü olarak görev aldı.

Yozgat namaz vakitleri 11 Şubat 2025 Salı Yozgat namaz vakitleri 11 Şubat 2025 Salı

Çağatay, kariyerine Bloomberg HT’de kurucu haber müdürü ve haber koordinatörü olarak devam ediyor. Gazetecilik anlayışında doğruluk ve tarafsızlık ilkelerine öncelik veren deneyimli gazeteci, medya dünyasında saygın bir konumda bulunuyor.

Ali1

Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle Ali Çağatay, genç gazetecilere mentorluk yaparak onların sektöre daha hazırlıklı adım atmalarını sağlıyor. Deneyimlerini paylaşarak sektörde yeni yeteneklerin yetişmesine katkı sunan Çağatay, medya dünyasının değerli isimlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Ali Çağatay, profesyonel kariyerindeki başarıları ve sektöre olan katkılarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Medya dünyasında dürüst habercilik anlayışıyla tanınan gazeteci, meslektaşları ve izleyiciler tarafından takdirle karşılanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi