Konut kredilerinde, 1992 – 1993 yıllarında, dövizle borçlanıp da hüsrana uğrayıp ve intiharlara varan sonuçların hatırlanması gerekir.
    O zaman da uyarmıştık! ama dinleyen dinledi, dinlemeyen kaybetti. 
     DÖVİZ SERSERİ MAYINDIR…!
     “Bak filan devletin parası yerinde sayıyor, kaç yıldır sabit duruyor, krediyi falan dövizden   yapalım.” önerilerine inandığınız takdirde, tüm riskleri de kabullendiniz demektir.  
      Döviz serseri! mayın gibidir.
    Nereye vuracağı, ne zaman patlayacağı bilinmez.
      EN UYGUN TL
     TL ile borçlanmalarda bile hesabı kitabı iyi yaparak, bir yerde ayağını yorganına göre uzatarak hareket etmek en uygunudur.
    BİLEŞİK FAİZDEN DE UZAK DURUN
    Döviz borçlanması kadar bir diğer tehlikede bileşik faizdir. Risksiz olanı, sabit faizdir. Ödeyeceğin aylık faiz ve ödeyeceğin miktar net olarak bellidir.
    DÖVİZZEDE OLMAYIN
    Bankerzede, depremi belleklerdedir…
    Dövizzede olmamak içinde, avukata, emlak   müşavirlerinize ve mali müşavirlerinize danışmadan kalem oynatmayınız.
    Açık ve net olarak uyarımız;
    Dövizle borçlanmayınız.