Tören, parti teşkilatları ve eğitim programına katılacak öğrencileri bir araya getirecek önemli bir buluşma niteliği taşıyor.
Etkinlik, katılımcılara parti politikaları, liderlik becerileri ve siyasi eğitim konularında bilgi aktarımı sağlayacak bir açılış niteliğinde olacak. Yozgat Ülkü Ocakları, tüm ilgili partilileri ve program öğrencilerini törene davet ederek, eğitim faaliyetlerinin önemine dikkat çekti.

Yetkililer, törenin Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 23. dönem eğitimlerinin başlaması ve katılımcıların liderlik becerilerini geliştirmeleri açısından büyük bir fırsat sunduğunu ifade etti.
Tören Detayları
28 Mart 2026, Cumartesi Saat: 13.00'te Siyaset ve Liderlik Okulu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde yapılacak.





