Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, hayatını kaybeden Atilla Saygı için taziye mesajı yayımladı.
İl Başkanı Abdullah Yaşar, yayımladığı mesajda Atilla Saygı’nın vefatından dolayı derin üzüntü duyduğunu belirterek ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Başkan Yaşar, hayatını kaybeden Atilla Saygı’nın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) dönem il başkanlığı görevinde bulunduğu, esnaf teşkilatında da çeşitli görevler üstlendiğini söyledi.
Saygı Yozgat Bakkallar Esnaf Odası başkanlığı yaptığı ve esnaf camiasında uzun yıllar hizmet verdiği dile getiren Yaşar, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan vekilliği görevinde de bulunduğunu ifade etti.
Yaşar, Atilla Saygı’nın vefatı Yozgat’ta siyasi ve esnaf camiasında üzüntüyle karşılandığını söyledi.





