Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, hakkında 15 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve Açık Ceza İnfaz Kurumundan firar ettiği belirlenen hükümlü yakalandı. Çekerek ve Sarıkaya ilçelerinde yapılan yol kontrollerinde ise yakalama kaydı bulunan iki araç tespit edildi.

Yozgat Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi. Yapılan araştırmalarda bir şahsın, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan 15 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve Açık Ceza İnfaz Kurumundan firar ettiği tespit edildi.

Yapılan çalışma sonucunda yakalanan şahıs, adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından Yozgat T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

İki Araç Trafikten Men Edildi 1

Kayıp adamın cesedi baraj gölünde bulundu
Kayıp adamın cesedi baraj gölünde bulundu
İçeriği Görüntüle

Yakalama Kayıtları Tespit Edildi

Çekerek İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timleri tarafından gerçekleştirilen yol kontrolü sırasında bir otomobilin yakalama kaydı bulunduğu belirlendi. Araç yakalanarak Sorgun Yediemin otoparkına çekildi.

Sarıkaya İlçe Jandarma Komutanlığı trafik jandarması ekiplerinin yaptığı kontrolde de bir aracın yakalama kaydının bulunduğu tespit edildi. Araç yakalanarak trafikten men edildi ve çekildi.

Denetimler 7/24 Sürdürülecek

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından il genelinde huzur ve güven ortamının sağlanması, aranan şahıs ve araçların yakalanması amacıyla yol kontrol ve denetim faaliyetlerinin 7/24 esasına göre sürdürüleceği bildirildi.

Muhabir: Yasin Nazım Kayhan