Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Boğazlıyan Şehit Lokman Darğın İmam Hatip Ortaokulu’nun düzenlediği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na katıldı. Fuarda öğrencilerin hazırladığı projeleri ve stantları inceleyen Coşar, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bilime ve üretime yönelik çalışmaların önemine dikkat çeken Başkan Coşar, öğrencilerin ortaya koyduğu projelerin kendilerini gururlandırdığını ifade etti.

Coşar, yaptığı değerlendirmede, “Bilime, araştırmaya ve üretmeye gönül veren çocuklarımızın ortaya koyduğu çalışmalar bizleri gururlandırdı. Bu güzel organizasyonda emeği geçen idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve özveriyle hazırlanan tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor; başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.




