Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması ve kamu düzeninin korunması amacıyla Boğazlıyan’da barajlar ve sit alanlarında önleyici kolluk devriyesi gerçekleştirdi.

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1'i ağır, 7 yaralı
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1'i ağır, 7 yaralı
İçeriği Görüntüle

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgelerinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik önleyici kolluk faaliyetlerini sürdürüyor.

Baraj Ve Sit Alanları Kontrol Edildi1

Bu kapsamda Boğazlıyan İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Uzunlu beldesi mevkiindeki barajlar ve sit alanları, önleyici kolluk devriyeleri tarafından kontrol edildi.

Gerçekleştirilen kontroller sırasında herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığı bildirildi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, kamu düzeninin korunması ve olası olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla denetim ve kontrol faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi