Boğazlıyan Kaymakamı Aydın Yanık, Ramazan ayının manevi iklimini öğrencilerle paylaşmak üzere iftar sofrasına konuk oldu.
Cemil Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki Nezaket Altun Kız Öğrenci Pansiyonu’nda düzenlenen iftar programında, devletin sıcak eli öğrencilere uzandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek’in de eşlik ettiği ziyarette, Kaymakam Yanık öğrencilerle aynı sofraya oturarak iftar sevincine ortak oldu.
İftar yemeğinin ardından öğrencilerle yakından ilgilenen ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Kaymakam Yanık, gençlerin talep, öneri ve gelecek planlarını doğrudan dinledi. Öğrencilerin eğitim hayatlarındaki konforun başarıyı getireceğini vurgulayan Yanık, şu ifadeleri kullandı: "Öğrencilerimizin huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim görebilmeleri bizim en önemli önceliğimizdir. Sizler başarıya giden yolda azimle çalışırken; bizler de barınma ve eğitim şartlarınızın en üst seviyede olması için tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz."





