Başkan Coşar, hem öğrencilerin hem de çalışanların yeni döneme sağlıklı ve huzurlu bir şekilde başlamasını diledi.
Coşar, yaptığı açıklamada bugün okullarda çalan ilk ders ziliyle birlikte ara tatil sonrası eğitim-öğretime başlayan öğrencilere başarılar diledi. Öğrencileri fedakârca yetiştiren öğretmenlere de kolaylık temenni eden Coşar, eğitim ve öğretim döneminin verimli geçmesini ümit ettiğini belirtti.

Coşar, tatilin ardından işine, gücüne ve mesaisine dönen hemşehrilerine ve belediye çalışanlarına sağlık, huzur ve bereket dolu bir hafta temenni etti.
Boğazlıyan’ın yarınları için azimle ve gayretle çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Coşar, “Haftamız güzel geçsin, işlerimiz rast gitsin” ifadelerini kullandı.





