AK Parti Yozgat Milletvekili ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Akgül, mesajında basının kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesinde önemli bir rol üstlendiğini belirterek, gazetecilerin özverili çalışmalarına dikkati çekti.
Demokrasinin ve açık toplumun en önemli unsurlarından birinin tarafsız basın olduğunu ifade eden Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Doğru ve tarafsız habercilik anlayışı ile gece gündüz demeden fedakarca görevlerini ifa eden gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum."
Akgül, zorlu şartlarda meslek ilkelerinden taviz vermeden görev yapan tüm basın çalışanlarına teşekkür etti.
Haber alma özgürlüğünün teminatı olan gazetecilere çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dileyen Akgül, basın mensuplarının gününü kutladı.




