Maltepe\'den Kadıköy\'e gitmek için kadıköy minibüslerine bindim.paramı uzattım. Birden kuzenimin bana anlattığı komik bir şey geldi aklıma. Onu yapayım dedim.
    Kuzenim bana \"bir gün otobuse binersen arkadan para uzatırmısın deniklerinde parayı eline al arkana dön ve parayı uzatan adama yok bu para uzamıyo abide dedi.\"bende bunu yapayım dedim.ve nihayet arkadan bir adam 5 milyon uzattı ve bana delikanlı bir tanae bostancı uzatırmısın dedi.ve ben işte o an dedim.İlk başta kötü bir şey olacağını tahmin etmedim.ve ben adama para yı çekerek yok amca bu para uzamıyo dedim ama bir fazla çekmişim her halde para ortadan ikiye yırtıldı.adam beni biraz bağrımdı ve beni karakola götürdü.ama çok korkmuştum.ben adam tamam ben sana 5 milyonu vereyim desemde adam inat .götürdü beni karakola ve ailem arandı babam geldi karakola ve birde şimdi babama olayı anlattık tabiki ve adama 5 milyonunu verdik ve olay bitti.Eve gidince kuzenime telefon acıp ağzıma gelen bütün küfürleri saydım ama kuzenim hiç bir şey olmamış gibi kahkaha atıyordu.
Kaza
    Annem pazardan geldiğinde çantada olanlardan cebime doldurur sokakta yerdim,annem olum gören gözün hakkı var alan var alamayan var evde ye diyordu.Yine birgün annem pazardan gelmişti meyveleri cebime doldurdum tam çıkıyordum annem de beni gördü kovalamaya başladı caddeye fırlayınca dolmuşu son anda farkettim ama ayağımın üstünden geçti acıyla bağırdım şöför durdu olum bişey varmı dedi yok amca dedim sen çok korktun git de şu duvara işe dedi yok amca tamam dedim adam da ses tonunu yükselterek hadi bakim hadi dedi tam duvara işiyordum camdan kadının biri çıkıp eşşeoğlu eşşek duvara işenirmi dedi ve bana tokadı çaktı ne olduğunu anlayamadım o sinirle hem kadına hemde şöföre küfredip oran hızla uzaklaştım
Topal tavuk
    Sene 1994 Ramazan ayındayız. Aynı okulda çalıştığımız Mobilya Bölüm Şefi Eşref arkadaşımız, benle beraber 4 arkadaşı iftara çağırdı. Kendisi bekardı ve yanlız yaşıyordu. İftar oldu orucumuzu açtık.Ben hızlı bir şekilde çorbamı içtim. Yemeği beklemeye başladım. Eşref de bir bütün tavuğu parçalayıp haşlamış ve ortaya getirdi. Ben de şöyle bir karıştırıp bir but aldım pilavla beraber yemeğe başladım.Benden sonrada Trabzonlu Kazım arkadaşım çorbasını bitirdi tavuk alacak, tencereyi karıştırıp diğer butu arıyor. Bulamayınca:\"Yauv şefum ha bu senun tavuk topalmiydi\" deyince hepimiz orda koptuk ve 15 dakika gülmekten yemek yiyemedik.
    Tabi bu arada diğer butu sahur için kendine ayıran Eşref mosmor.O grupla çok güzel günlerimiz geçti ve birbirimizi hiç kırmadık.  Allah hepsine selametlik versin.