Yozgat Bozokspor Kulübü’nün geleceğine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantı sonucunda Olağanüstü Genel Kurul kararı alındı. Genel kurulun 28 Haziran 2026 Pazar günü saat 14.00’te Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirileceği bildirildi.
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda; Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir, Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, AK Parti Yozgat İlçe Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek ve Yozgat Gençlik ve Spor Müdür Yardımcısı Özgür Akgün bir araya gelerek kulübün geleceğine yönelik değerlendirmelerde bulundu.
Yapılan görüşmeler neticesinde, Yozgat Bozokspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu’nun belirtilen tarih ve saatte toplanması kararlaştırıldı.
Kulüp Başkanı Alparslan Akyüz’ün ise yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’da aday olmayacağını beyan ettiği ifade edildi. Açıklamada ayrıca, Yozgat Bozokspor’un menfaatleri doğrultusunda başkanlığa aday olmak isteyen kişi ve gruplara gerekli kolaylıkların sağlanacağı, sürecin şeffaf ve demokratik bir şekilde yürütüleceği vurgulandı.
Yozgat Bozokspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, kulübün geleceğine ilişkin tüm süreçlerin kamu yararı ve kulüp menfaatleri gözetilerek sürdürüleceği kaydedildi.




