Alp, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Harun Esim ile Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fidan’ı makamlarında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde kurumlar arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi ve koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Harun Esim’e ziyaret
Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Alper Alp, ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Harun Esim’i makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen görüşmede kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun daha da güçlendirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı. Kurumların yürüttüğü çalışmalar ve iş birliği imkanları kapsamında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretin ardından İl Müdürü Alp, gösterdiği nazik ev sahipliği dolayısıyla Harun Esim’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Sarıkaya’da Fidan’a hayırlı olsun ziyareti
Alper Alp, programı kapsamında Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fidan’ı da makamında ziyaret etti.
Yeni görevine başlayan Fidan’a hayırlı olsun dileklerini ileten Alp, görev sürecinde başarı temennisinde bulundu.
Ziyarette eğitim alanındaki çalışmalar ve kurumlar arası iletişim konusunda görüş alışverişi gerçekleştirildi.
İl Müdürü Alp, nazik ev sahipliği dolayısıyla Mehmet Fidan’a teşekkür ederek yeni görevinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

Kurumlar arası iletişim vurgusu
Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerle farklı kamu kurumları arasındaki iletişim ve koordinasyonun güçlendirilmesine katkı sağlanması amaçlandı.
Alper Alp’in kurum yöneticileriyle gerçekleştirdiği görüşmelerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, görev alanları kapsamında iş birliğinin geliştirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.




