PKK nın her ne kadar farklı bir devlet tarafından yani malum İsrail ve Amerika tarafından ortaya çıkarıldığı söylense de, işin özü Ermenistan tarafından doğurulmuş ABD ve İsrail tarafından emzirilmiştir, bir çok devlet tarafından ise deteklenen bir bölücü örgüttür.
Güneydoğuya güya özgürlük getireceğim diye katlettiği Kürt kardeşlerimizin sayısını bilen var mı?
Sadece bunlar da değil asker, çocuk, kadın, öğretmen, işçi sayın da sayın...
Gaffar Okkan cinayetinden sonra siyasallaşma sürecenine giren PKK kendi misyonunu destekleyen ve hatta kendi misyonundan doğma parti kurdu, kurduğu parti Kürtlere özrlük getirecekmiş, Kürtleri refah seviyesine yükseltip, dil özgürlüğünün yanı sıra, eğitim ve sosyal hayatta ufuklar açacakmış.
Buyurun beraber çürütelim ve arkasından gelecek belanın adını büyük harflerle yazalım.
Kürt kardeşlerime hangi özgürlük tanınmmadı? Hangi hakları verilmedi? Batı dan farklı olan yanları ne, deniz mi getirecek HDP güneydoğuya?
Kürt kardeşlerimin elbette siyasal kulvarda kendi coğrafyasını temsil eden bakan, vekillere ihtiyacı vardır, elbette istek ve arzularını dile getirecekler ancak varolan aklıma yemin ederim ki bu yol asla HDP değildir.
Ermenilerin Türkiye üzerinde ki oyunlarından bir tanesidir bu, KÜRT KARDEŞLERİMİZ KANDIRILIYOR! Zannediyorlar mı ki gerçekten barajı aşmış ve güneydoğu da isteği imkân ve olanakları yakalamış BDP gerçekten halkın gücü olacak diye, asla!
İnancı İslâm olan ve bu topraklarda numus ve şerefi ile yaşamış insanın Ermeni menşei bir partiye gitmesi, ona teslim olması onun propakandasını yapması kendine sıktığı kurşundur.
Bilmiyor muyuz güneydoğu da zorla, tehditle, batıda ise şeffaf bir role bürünerek vaatler vererek oy avcılığı yaptığını, BDP nin asıl amacı güneydoğuda istediği gücü ele geçirmek ve sahibine teslim etmektir, o sahip ise Ermenilerdir kesinlikle Kürtler değil!
Terörün adı değişiyor sadece daha önce hürriyet kavgası yaptıklarını söyleyenler yarın bunun adını din çatışmasına çevirince kazın ayağının öyle olmadığını anlayacak Kürt kardeşlerim ancak oldukça geç kalınacak.
Yine kan, yine terör, yine huzursuzluktan başka hiç bir ufuk görünmüyor.
Önümüzdeki on yıl bu sürece girilen yıllar olacak, işte bunun olmaması için size son on iki yılda hürriyet haklarınızı veren, dil ve yaşama haklarınızı teslim eden, sizi yıllarca sömüren eski Türkiye’nin elinden alıp Yeni Türkiye’ye kardeş eden gücün yanında olun!
Bu sizin ve evlatlarınız için en hayırlı yoldur, “hiç kimse benim özüme benden öz olamaz”!
Allah aşkına, hiç bir bölücü örgüte bağlı olmayan bir Kürt partisi olsa bu gün ki seçimlerde halk bu siyasi partinin temiz ve kardeşliğine inansa, sizce barajı geçmeme ihtimali olur mu? Olmaz...
Peki o zaman bunlar neden daha fazla oy almak varken daha az oy ile bir yere gelmeye çalışıyorlar, çünkü amaç Kürt halkına faydalı olmak değil, amaç anneleri olan Ermenistan’a faydalı olmaktır.
Yavaş yavaş dillendirdikleri din ifadelerinde ki dinlere bakın.
ZERDÜŞTLÜK DİNİ
İran’da, İÖ 6. yüzyılda Zerdüşt’ün ( d. İÖ 626- ö. İÖ 551) kurduğu inanç ve ibadet sistemine Zerdüşt Dini denir.
Zerdüştlük, Zerdüştilik, Mecusilik, Mazdayasna olarak da bilinir. İÖ 580 yıllarından itibaren İran bölgesinde etkili olmuştur. Farslar (İran’ ın güneybatısında oturan halk veya bu halkın soyundan olanlar), Persler ve bir kısım Ermeniler’ in önceki dini olarak bilinir.
Bir diğeri ise 
YEZİDİ DİNİ
Yezidilik(Ezidilik) genel itibari ile Irak'ta yaşayan ve kürt olan bir toplumda oluşan din anlayışıdır. bir kişinin kürtlerin tabiri ile ezidi olabilmesi için önceden anne ve babasının ezidi olması gerekiyor.
Ezidiler kendilerini Allah'a peygambersiz inan halk olarak niteliyor.
Siyasetin ne olduğunu, savunduğu partinin kim olduğunu bilmeyen gençleri kandırarak yol almaya çalışan ve Kürt kardeşlerime özgür bir gelecek vadeden bu terör sempatizanı, bu polisi taşa tutan molotofla yakmaya çalışanı, bu kandil sevdalısı maskelileri çıkarın hayatınızdan.
Ne güneydoğu ayrıdır ne batı, bu coğrafya da binlerce yılldır kardeşliği yaşayan bizleriz, bunların kardeşliği Ermenistan’a kadardır. 
Bir daha düşünün bir daha akliselim hesap edin, yaşadığınız onca yıllık çileyi unuymatın!
Yeni Türkiye sadece Türkiye’ye değil dünyanın her yerine adaletin inşa edilmesi için bir fırsattır.
İyi bakın dünyaya, her yerde Türk, Müslüman kıyımı var, “Kürtler yanlız kalsın özgürlük hayali ile bağlarını koparsınlar gerekeni yaparız” diyorlar.
İşte o zaman sizi çok seven gibi davrananlar neler yapar bir bilseniz, Kürtler bu coğrafya da kardeşleri ile birlikte daha fazla hürriyet ve daha fazla özgürlük yaşar. 
Gayların vekilliğini savunan, Lut kavmi beyinliler size ne verebilir? Oysa siz şeref ve namus kavramını candan öte tutan asalet timsallerisiniz.
Yaşasın Kürt Türk kardeşliği, varolsun İslam dini. Hayrolsun yedi Haziran Ülkeme...
Mehmet Hacıismailoğlu