Yüreklerimiz yanıyor, içimize ateş düştü; “Gök ekini biçmiş gibi!”
17 kahraman, 17 vatan evladı, 17 yiğidimiz toprağa düştü. Cayır cayır yanar oldu yüreklerimiz. Ağlamak, sızlamak da kar etmiyor, sözün bittiği yerdeyiz. Terörün korkulu rüyası-kahraman Mehmetçiklerimizi yetiştiren yiğitlerden 17 yiğidimizi helikopter kazasında kaybettik.
Ekipteki arkadaşlarına yardım etmek üzere yola çıkan ve olumsuz hava şartlarına kurban giden, terör belasının kurbanlarından subay, astsubay, uzman çavuş ve uzman erbaş olmak üzere 17 kahraman askerimizi terör kazasına kurban verdik. Mevla mekânlarını cennet eylesin…
Siirt Pervari Jandarma Özel Harekât timine bağlı askerimiz elverişsiz hava şartları nedeniyle Herekol Dağı’na çarpan askeri helikopterde can vermişlerdir.  Bu kahraman askerlerimizin isimleri;
Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetin, Pilot Üsteğmen Yakup Çınar, Teknik Üsçavuş Vedat Avcı, Piyade Uzman Çavuş Mesut Şeker, Jandarma Üsteğmen Ertan Yenici, Jandarma Kıdemli Üsçavuş Erkan Yalçın, Jandarma Kıdemli Çavuş Hakan Gemici, Jandarma Uzman Onbaşı Yusuf Tüfekçi, Jandarma Uzman Onbaşı Onur Karasungur, Jandarma Uzman Çavuş Ömer Büyükköse, Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy, Jandarma Uzman Çavuş Eren Kızılgedik, Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Çelik, Jandarma Uzman Çavuş Murat Yıldızhan, Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Güneş, Jandarma Uzman Çavuş Erdal Tekin, Jandarma Uzman Çavuş Serkan Perişan.
Edindiğim bilgiye göre, terör konusunda oldukça başarılı bir ekipten bu yiğitler. İnsanın aklına kötü şeyle geliyor. Başarılı, yiğit, fedakâr insanlarımızı bir çırpıda kaybediyoruz. Hainlikler bitmiyor velhasıl.
Diyeceksiniz ki, kaza, bunda ne var? Öyle de, yine de hainlerin parmağı olmasın diye endişe ediyoruz. İçte ve dışta o kadar hain türedi ki, kimselere güvenimiz kalmadı. İhbar olur, ihmal olur, hainlik olur. Bakın rahmetli Yazıcıoğlu’nu bir çırpıda nasıl yok ettiler. Vadesiyle ölmüş Özal’ın vefatında bile endişemiz var…
Elbette askeri harekâttır, kaza olma ihtimali yüksektir. Ancak hainlerin tuzaklarından da çekinmiyor değiliz. Allah belalarını versin. Hiç çekinmeden memleketi ateşe veriyorlar. Hedefleri iç savaş ve Türk Milleti’ni bölmek-parçalamak, bu hainlerden her şey beklenir. Vicdanları kararmış, insanlık damarları çatlamış şerefsizlerin… Vicdan, insaf mı bekleyeceksiniz bunlardan?
Baksanıza adam ne diyor; “Ergenekon, balyoz davaları görülmeseydi memleket kan gölüne dönecekti, çok can yanacaktı” kim bilir o tutanaklarda daha bizim bilmediğimiz ne ifadeler, ne belgeler var. İhanetin gizli yüzlerinden bizim haberimiz yok.
Ne diyelim; vatan sağ olsun! Hepimiz ama hepimiz bu uğurda kurbanız, hiç kimsenin bir endişesi olmasın! Vatanı, şerefi, namusu, haysiyeti, devleti-milleti ve dini için can vermeye namzet milyonlarca kahraman var bu vatanda. Kimsenin endişesi olmasın.
Sadece endişemiz ve tepkimiz hainlerin tuzağına düşmemek, satılmış uşakların ihanetine gitmemek. Cesur düşmandan değil, gafil-hain ve satılmış uşaklardan korkarız, ucuz ölmeme adına. Kahrolsun hainler, yaşasın şanlı ve güzel ölüm, yaşasın Yüce Türk Milleti!
17 kahramanımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Türk Milleti’ne ve ailesine baş sağlığı diliyoruz. Mekânları Cennet olsun. Biz onlardan razıyız, Mevla’da razı olsun! Kaza görünümünde de olsa, yüreğimizde bir eziklik var.
Kadere de, kazaya da inanıyoruz. Fark etmez vatan uğruna ölenler şehittir, biz buna inanıyoruz.
Rabbim ahrette yüzlerini ak eylesin! Rabbim mekânlarını cennet eylesin. Rabbim ailelerine sabırlar versin. Sadece şehitlerin aileleri değil, bizler de kan ağlıyoruz. Mevla bir daha böyle acılar yaşatmasın! Türk ulusunun başı sağ olsun. Allah terörün, teröre çanak tutanların belasını versin… Terörle mücadele eden polisimize, askerimize Mevla yardım etsin.