TÜRKİYE Cumhuriyet'inin Kuruluşunun 94. Yıl dönümünü şanla şerefle ve gururla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarını saygıyla yad  ederken tüm şehit ve gazilerimizi de minnetle rahmette ANIYORUZ. Mekanları cennet olsun. Onların Şanlı şerefli mirasını canımızla kanımızla  koruyacağımızın sözünü veriyoruz. 
    Bu millet çok badireler atlattı. Biz bu Toprakları kanımızla suladık her parçasını canımızla koruduk. Kahramanların Şehit ve şühedanın yattığı kutsal topraklarda yaşıyoruz. Bunun kıymetini bilenlere selam olsun. Bu Aziz millete, bu Şanlı devlete ihanet edip her türlü kirli tuzağı kuranları da Allah kahreylesin. 
    1071 Malazgirt Meydan Savaşı'ndan sonra Anadolu Türkler'e vatan olmaya başladı. Adım adım karış karış ilerledik ve binlerce şehit verdik. Her karışında Kahraman Türk Milletinin Kanı- ALIN teri vardır. Biz bu Topraklara şan verdik şeref kattık. Adaletin ve  insanlığın en güzel örneğini taşıdık. Insanlık ve adaletin mührünü vurduk bu topraklara...
    Şüphesiz ki, Çanakkale Savunması bir destandı. Birinci dünya Savaş'ı Türk Milletine kurulan hain bir tuzaktı. Bu tuzağı göremeyen basiretsiz yöneticiler bu milleti tuzağın içine çekmişti. Bugünün düşmanı Almanya o günlerin güya saf ve masum dostuydu. Dost olmadıklarını zaman gösterdi. Hasta ilan ettikleri Osmanlı Devletine sırtlanlar gibi Saldırılara geçtiler ve Anadolu'yu işgale koyuldular. Amaç Parça Parça edip teslim almaktı.
    Kahraman Türk insanı şah damarına dokunulmuşcasına ayağa kalktı. Yeni destanlar yazmaya ve şehir şehir savunmaya geçti. Gazi Mustafa Kemal'in önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı başlattı. Bu yeniden dirilişin ve ayağa kalkışın destanıydı. Inanılmazı başardık, yoklukla Yoksullukla mücadele edip tırnaklarımızla kazandık ve Cumhuriyeti bu azimle cesaretle ilan ettik. Zaferin ve azmin sonucu olarak bağımsızlığımızı tüm Dünya'ya haykırdık.
    Cumhuriyet sonrası her alanda ciddi bir kalkınma hamlesi başlattık. Ancak bu ülkede emeli olan hainler susmadı yeni planlar kurmanın Peşine düştüler. Kesintiler, darbeler, siyasi krizler ve ekonomik kaoslarla  bizi dize getirmek için tüm güçlerini seferber ettiler. Öyle ki siyasi ayrılıklar düşmanlığa görüş farklılıkları ihanete çevrildi. Üç kuruşa bizi Muhtaç edip köleleştirmek istediler. Ihanet planları bitmemiş bitmek de istemiyordu.
    Türk Milletine düşman olan güçler şunu çok iyi biliyordu. Bu milletin birlik ve beraberliği yok edilmeli elindeki kitap alınmalı ya da tahrif edilerek din üzerinden vurulmalıydı. En son bu ihaneti de Devreye koydular. Içimizden bir hain bulup onu geleceğe hazırladılar. En saf en masum ve en zeki yavrularımızı okullarına kaydedip beyinlerini yıkadılar. Bir robot gibi yetiştirdiler. Her alanda kullanılmaya hazır hale getirdiler.
    Malum olunduğu vechile 15 Temmuzda beynimize balyoz gibi inmeye başladılar. Bağımsızlığına düşkün esareti kabul etmeyen Bu şerefli ve Aziz millet 15 Temmuzda yeni bir destan yazdı. 15 Temmuz Saldırısı asla hafife alınamaz. Başarılı olsalardı kaleler yıkılacak dar Ağaçları kurulacaktı ve ülke kan Gölü'ne çevirilecekti. Belki bir değil on parçaya bölünecek Anadoludan atılacaktık. 15 Temmuzu hafife alanlar saf değilseler iyi bilin ki hainin ta kendileridir.
    Türkiye Cumhuriyeti 15 Temmuzda yeni bir yara Aldı ama yıkılmadı, yıkılmayacak inşallah. Ihanet bitecek mi? Sanmıyoruz! Bitmeyecek ama biz güçlü olmak bir ve beraber olmak zorundayız. Çünkü gideceğimiz başka Türkiye yok. Ülkemize, devletimize, bayrağımıza, birlik ve beraberliğimize sahip çıkmak zorundayız!..
    Türkiye Cumhuriyeti yaşamalı, güçlenmeli ve Türk Dünyasının umudu olarak var Olmalı. Sadece Türk ve İslam Dünyasının değil tüm insanlığın umudu olduğumuz unutulmamalı. Insanlık bu Aziz milletin adaletine ve şefkatine Muhtaç. Uyanmak, ayağa kalkmak, bir ve beraber olmak zorundayız. Güçlü Türkiye hedefimiz Olmalı. Insanlık Türk- İslam medeniyetinin kutlu eline Muhtaç. Her türlü ihanete rağmen bir ve beraber olmak zorundayız. Hedef Şahıslar değil : Türkiye Cumhuriyeti'dir gaflete düşmeyelim!.. Siyasi ayrılıklar görüş farklılıkları bir zenginlik olup Düşmanlık  vesilesi değildir. Bu tuzak hainlerin tuzağıdır.
    Yaşasın Şanlı kahraman Türk Milleti!.. Yaşasın Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti!. 
Kahrolsun hainler, kahrolsun insanlığı yok eden zalimler!