BİRAZ dinlenmeye kendimizi dinlemeye çekilelim diye il dışına çıktık. Kaç gün sürerecek bilmem. Çoğunlukla evde olunca zoraki TV haberlerine Bakıyoruz. Tam anlamıyla rezalet ve stres dolu. İçinizi ısıtan yüreğinizi serinleten ve sizi mutlu eden haberler duyamıyor, izleyemiyorsunuz.
    Bize ne oluyor Allah Aşkın'a dedirtecek rezalet dolu hadiseler! Siyasilerde bir çamur, çirkeflik ve tahrik dolu haberler öfkenizi kininizi  artırıyor. Bu ne seviyesizlik Allah Aşkın'a? Ağıza alınmayacak ahlak ve izan yoksunu ifadeler, hakaretler. Seviye yerin dibine inmiş, saygı denen şey göklere yükselmiş!... 
    Bir de adi haberler var ki evlere şenlik? Vurgulu kırdılı haberlerin yanı sıra hırsızlık, öldürme ve sarkıntılık haberleri. Yüce Mevlamızın yasaklamış OLMASINA rağmen tavuk öldürür gibi adam öldürüyoruz. Bir cep telefonu Uğruna kıydığımız canlar var. Masum yavrulara ne dersiniz? Henüz hayatı anlamadan o taze fidanları biçiyor yok ediyoruz. Göklerdeki Melekleri  utandırıyor vicdanları karartıyoruz. Insan bir karıncayı öldürmekten korkuyor, bu nasıl bir vicdandır böyle?
    Küçücük masumları bir hiç Uğruna katlediyoruz. Bu nasıl  adamlık böyle? Düşünüyorum da bu katil Köpekler insan olabilir mi? Kadınlara kızlara musallat olan şerefsizler, onların namuslarını kirletip katleden insanlık dışı mahluklar nasıl bir duygu ile yapıyor bunları anlayabiliyor musunuz? Ben anlamakta zorlanıyorum. Namusu kirlettiğin yetmiyor bir de boğuyor ya da Taşla kafasını eziyorsun? Bu şerefsize nasıl insan diyeceğiz? Gökler feryâd ediyor be!..
    Hırsızlık, soygun- adam dolandırma moda oldu. Aklınıza  hayalinize gelmeyecek Yöntem deniyorlar sizi dolandırmak için...Şeytanın aklına bile gelmez bunların hainliği, Düşünebiliyor musunuz? Adam yetmiş yaşın üzerinde emekli dul yetim: bunun Maaşını çalıyorsunuz çebinden hem de tilki kurnazlığı ile...Bu Amcanın bi defa Yardıma ihtiyacı var Allah tan kork be Şerefsiz!...
    Bu insan kılıklı yaratık bakın toplumda ne yara Açıyor? Bir yaşlıya Saygısızlık edip babası yaşındaki Adam'ı dolandırıyor. Iki toplumdaki güveni yok ediyor kimseye güvenmeyin diye. Üç attiğı kazıkla ahlaksızlığı yaygınlaştırıyor. Dört Islâma ve insanlığa darbe indiriyor. Beş garibi yoksulu devlete karşı isyan etmeye  neden  oluyor... Vs. Vs.. Yakalansa alacağı üç beş günlük ceza ya da bedelle salıverilme? Bu adi şerefsize hayat boyu unutamayacağı bi ceza verin bakın bi daha bu adilliği yapabilir mi?
    Bir ilginçlik daha bir nişanlı hanım kızımız üç kişi Tarafından zorla kaçırılıp alıkonuluyor. Günlerdir kayıpmış bulunamıyor. Dağ başımı yahu? Yedi sülalesini atın içeri teslim olana kadar tutun içerde. Dün bir haber daha dinledik. Trafik tartışması sonucu meydan kavgası Yaşanmış Ölenler yaralananlar varmış. Haberlere bakamaz olduk yahu bu toplum şerefsizlerin ahlaksızların hırsızların Yüzünden Bunalım geçiriyor.
    "Idam isteriz!.." Diye bağıran  halkımız haksız mı şimdi? Bu rezilleri Islah edin, adam olmuyorlarsa? Bunlarla yaşamaya yeni kurbanlar vermeye devam mı edelim? Bence hayır, Ömür boyu unutamayacakları caydırıcı cezalar Şart. Bazıları için Idam bazıları  elzem!..Hırsıza soyguncuya dolandırıcıya ilginç cezalar Gündeme gelmeli ALIN en ağır işlerde çalıştırın bu sapıkları hayatı ALIN terini ve namuslu yaşamayı öğrensin. 
    Düşünün bunlar böyle bir yamukluğu ülkemize turist için gelen misafirlere yapsalar ne olur? Bir en büyük darbeyi dinimize vururlar, iki Türk Milletine hırsızlık haydutluktur damgası vurdururlar. Üç ülke turizmine- ekonomisine zarar verirler. Dört Aramızdaki güveni itinayı yok ederler. 
    Sorun büyük sorumluluk da büyük, bize ne oluyor Allah Aşkın'a deyip, biz nerde nasıl yanlış yapıyoruz diye düşünmek zorundayız. Islami- insani ve hukuki cezalarla bu ahlaksızları topluma kazandırmak zorundayız. Topluma ayak uyduramadıklarımızı da içerde tutmak zorundayız. Çözüm çok almak isterseniz.