Benim de ciddi projelerim var  haberiniz olsun. İlk ve en başta  gelen projem,Yozgat’a tramvay hattı kurmak olacak. Esentepeden binen bir vatandaşım ta hızlı tren garında, Divanlı yolunda soluğu alacak. Yozgat’ ı baştan sona katedecek bir trarnvay ağı kurmak hayalimdir. Benim vatandaşın otobüs otobüs dolaşmayacak tek araçla gideceği adrese ulaşacak.
İkinci önemli projem Nohutlu Tepe Ağını tamamlamak olacak. Nohutlu Tepenin Yozgat yönüne güzel bir tarihi kale kuracağım. Alt kısımlara doğru oturma bankları oluşturacağım ve bu güzelliği Nohutludan Çamlık Tepesine ulaşan teleferik ağı ile donatacağım. Spor Vadisini bölgenin en geniş en kapsamlı parkı olarak tamamlayacağım. Büyük Camii çevresini genişletip tarihi bir mekan olarak tanzim edeceğim.
Sarıhacılı İstikametinde şehrin ufkunu açıp Sarıhacılı’dan sonra başlayan ön güzergahına büyük bir botanik çay bahçesi kuracağım.. İçinden ırmaklar akan, köprülerle güzelleşen ağaçlık- meyvelik, bağlık- bostanlık bir ortamda, hayvanat bahçesinin de oluştuğu bu mekanda halkımın dinlenmesini sağlayacağım. Yakın çevre köylere halkımın gidip dinleneceği, kiralayabileceği, toprakla uğraşacağı özel ve güzel bahçeler kurduracağım.
Üçüncü projem, şehir merkezinde ne kadar eski yıkık bina varsa kaldıracağım, en az üç katlı modern şehre uygun binalar kuracağım. Özel bir mahalleyi eski Türk Evlerine yönelik olarak  tazim ettireceğim. Özel Türk Evleri Mahallesi kuracağım. Buraları Kültür- Sanat ve mahalli yemekler yapan derneklere tahsisi edeceğim. Şehrimde görüntü kirliliği yapan tek bir ev dahi bırakmayacağım. Halkın mülkünü, devletin arazisini işgal eden ne kadar çıkıntı varsa buraları düzelteceğim, yamukluklara yıktıracağım.
Dördüncüsü, Tol Çarşıyı eski Bedesten türü olarak tanzim edip baştan ayağa yeni şekliyle tanzim edeceğim. Viraneye dönük hanları yıkıp şehrin yapısına uygun hale getireceğim. Eski Hanları çağrıştıran birkaç Han kurup buralara eski eserleri, eski sanatları icra eden ustalar yerleştireceğim. Sivas – Ankara Caddesine uygun en az üç önemeli cadde daha oluşturmak üzere yeni düzenlemelere girişeceğim.
Beşinci önemli Projem, Yozgat’ta herkesin katılacağı küçük tasarruflarla oluşan dev bir şirket kuracağım. Binlerce çalışanı olan, herkesin ortak olduğu bu şirketle Yozgat’ın işsizlik sorununu çözeceğim. Şirketimde kalifiye elemanlar yetiştirirken, yönetici, tasarımcı, kariyer ve  meslek sahibi insanlar yetiştirip tüm illere örnek olma yolunda ciddi adımlar atılmasını sağlayacağım..
İlimde bağcılığı, hayvancılığı, meyve ve sebze üretimini geliştirici, seracılık ve balık üretimini teşvik edici çalışmalarda bulunacağım. Örnek çiftlikler, örnek bağlar, örnek  bahçeler, örnek seralar kurdurup buralarda üretim yapılmasını sağlayacağım. İnsanlara yeni iş istihdamları, yeni, iş alanları açmak üzere seferber olacağım.
Önemli ve ciddi bir projem daha: Şehrimizi süratle Divanlı, Topçu istikametine taşıyıp buralara modern şehirciliğe uygun konutlar, siteler ve mahalleler kuracağım. Şehrin ana mekânını değiştireceğim. Modern Sanayileri ve Organize Sanayi kuruluşlarını Sorgun istikametine kaydırıp bu bölgeyi Sorguna kadar sanayi merkezi yapacağım. Hızlı Tren Garım, Otobüs Terminalim bölgenin en ciddi en kapsamlı merkezleri olacak.
Havaalanı projemi hızlı bir şekilde icraata geçirip Yozgat Havaalanını bölgenin en güzel en işlek havaalanı olarak tanzim edeceğim. Çalışmayan siyasetçinin eline çantasını tutuşturup doğru köyüne yollayacağım. Yozgat’ı İç Anadolu’nun hatta Orta Doğunun merkezi yapacağım…
Ha anladım Yozgat’a Deniz getirmeyecek misiniz diye sesler duyuyorum. Bundan kolayı ne var Esenli Barajı ne güne duruyor, deniz gibi tanzim etsek olmaz mı?  Yok Canım Süreyyabey Barajı çok uzak kalır, Musabeyli Barajını deniz gibi tanzim edebiliriz…
Ne o, çok mu hayal kurdum? Yok yok bunları hayal sanmayın bunlar bizim için geleceğin vaatleri olacak…Çok değil en kısa sürede bunların bir çoğunun gerçekleştiğini göreceğiz inşallah…Siz Yozgat’ta kalın, Yozgat’a sahip çıkın, bir de Yozgat’a sahip çıkacak insanları seçin yeter…Siyasi bağnazlıkları bir kenara atın, şehrinize ve insanlara sahip çıkın gerisi  gelecektir ben inanıyorum..